Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 - 48056222

Communicatie

Goede interne en externe communicatie met je doelgroep is van groot belang om draagvlak te krijgen voor jouw plannen.

Bij communicatie gaat het om het scheppen van gemeenschappelijke betekenis. Deels onbewust, deels bewust. Juist dat laatste, het bewuste deel kan uitermate belangrijk zijn bij de doelen die je jezelf en aan de organisatie hebt gesteld.

NMCadvies

Je wilt geen vertraging oplopen omdat je je doelgroep niet hebt betrokken bij jouw plannen. Je wilt eventuele uitdagingen op transparante wijze het hoofd bieden en betrokkenheid creëren bij je doelgroepen. Ik help bij het opstellen van een (strategisch) communicatieplan. Gericht en op het juiste moment communiceren met de beoogde publieksgroep(en).

Hierin worden ook het onderscheidend vermogen, meerwaarde en de propositie vastgelegd. Hieraan wordt een actieplan gekoppeld met multi- en crossmediale middelen en kanalen die gefaseerd worden ingezet met relevante content.

“Annet is zeer professioneel en helder in haar communicatie adviezen. Fijn om met iemand samen te werken die gedreven is weet waar het in een project om draait, of het nu gaat om strategie en positionering of advies. We hebben meerdere malen samengewerkt aan diverse projecten met altijd zeer positieve eindresultaten”.

Siebe Douma  | Designer / eigenaar Garlic