Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 - 48056222

Marketing

Marketing heeft betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen.

De elkaar snel opvolgende digitale technologie├źn zorgen ervoor dat we steeds meer gaan van massamarketing naar persoonlijke direct marketing. Dit leidt tot structurele directe relaties tussen bedrijven en consumenten. Marketing is een breed begrip. Contentmanagement is bijv. van groot belang om de inhoud van jouw bedrijf goed aan te laten sluiten op je klant en omgeving. Bij online marketing staan zoekmachine optimalisatie, social media en e-mailmarketing centraal.

Heb jij goed in kaart gebracht wie jouw klanten zijn? Weet jij wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten? Wat jou bindt aan je klant? Waarom kiezen ze voor jouw product of dienst?

Veel organisaties werken vanuit hun product en zenden vooral. Het is van groot belang dat de klant jouw kiest voor waar je bedrijf voor staat zodat er loyaliteit en een langdurige werkrelatie ontstaan.

Ik help je inzichtelijk maken wie jouw klant is zodat je in zijn behoefte kunt voorzien met jouw product of dienst. Daarnaast kijken we hoe we jouw website zo kunnen (her)inrichten dat je sneller gevonden wordt in zoekmachines.

“De opdracht was mee te denken en middelen te ontwikkelen ter promotie en positionering van mijn restaurant. Daartoe heeft ze naar volle tevredenheid een website, flyer en visitekaartje ontwikkeld. Annet pakt de omgeving waarin gewerkt wordt snel op en weet het feilloos te vertalen in de juiste middelenmatrix. Ook heeft ze meegewerkt aan het organiseren van diverse evenementen in het restaurant. Annet is doortastend, enthousiast, prettig in de omgang en proactief”.

R.A. Plug | eigenaar restaurant De Burcht