Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 - 48056222

NMC AdviesWelkom op de website van NMC Advies |

opgericht door Annet Noor

—————————————————————————

Het bureau met achttien jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, merkstrategie en public relations. Thuis in advies en uitvoering voor al je marketing en/of communicatievraagstukken: klein of groot. Ik heb naast een bedrijfskundige basis een marketing- en communicatieachtergrond en volg het laatste nieuws op het gebied van nieuwe media en ontwikkelingen. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan webinars, seminars en cursussen. Zo ben ik onlangs gestart met een studie Organisatiekunde (Open Universiteit) om organisaties nog beter te begrijpen. Ik ben op de hoogte van de laatste trends in een dynamische markt. NMC Advies kent haar eigen kracht maar ook die van anderen.

Waar nodig, werk ik samen met online marketeers, ontwerpers, fotografen, drukkers en tekstschrijvers en beschik over een breed netwerk aan professionals. Ik benader je vraag analytisch, met een frisse blik en waar een ander opgeeft, ga ik door. Op het gebied van marketing en communicatie is NMC Advies niets te gek. Bel voor vrijblijvende informatie.

Annet heeft communicatiemiddelen ontwikkeld voor een nieuw project. Zij leverde de afgesproken producten
op tijd en heeft in korte tijd veel werk verzet.

Het Gooi en Omstreken

Jenny Brummelman | Beleidsadviseur

Annet is een zeer ervaren allround communicatiedeskundige.
Ze heeft bij De Key uitstekend werk als communicatieadviseur.
Ze is een zeer gedreven prettige collega die van aanpakken weet en in oplossingen denkt.
Ze is inzetbaar op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau.

De Key

Manou Hebben | Hoofd Communicatie

Annet heeft 1 jaar gewerkt bij Ceres projecten als senior medewerker marketing & communicatie op de afdeling verkoopmanagement. Deze periode was bewust voor 1 jaar daar de afdeling in deze periode gestalte moest krijgen. Tijdens deze periode heeft zij daarom ook nog naast haar eigen projecten de junior medewerkers marketing begeleid. Dit heeft zij op een prettige en professionele manier gedaan. Wij danken haar voor haar betrokkenheid!

Ceres projecten (Vestia)

Heleen Halbe | Manager Verkoop en Communicatie

Typerend aan Annet is een vlotte analyse gecombineerd met een hands-on mentaliteit. Ze doorgrondt de communicatieproblematiek en zet haar tanden in de uitdaging die daaraan gekoppeld zit. Ze kent de branche van de sociale volkshuisvesting op haar duimpje. Die kennis en ervaring zet ze op een effectieve manier in. Maar ze beweegt zich net zo makkelijk ook in het aanpalende veld van het lokale bestuur, maatschappelijke organisaties en ontwikkelaars. Ze heeft bewezen deskundig te zijn op het gebied van bewonerscommunicatie, waardoor er ook in het geval van ingrijpende maatregelen voldoende draagvlak is bij bewoners.

Eigen Haard

Wim de Waard | Manager Communicatie