Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 - 48056222

NMC Advies ondersteunt Hart4Onderzoek

Sinds januari 2019 steun ik stichting Hart4Onderzoek bij de strategie en marketing. Waarom? Omdat mijn beste vriend (47) enige tijd geleden plots een hartinfarct kreeg en ik iets wilde doen en omdat er nog veel meer onderzoek nodig is.

Hart4Onderzoek is een goede doelenstichting die twee jaar geleden is opgericht door drie hartpatiënten, waaronder Dayenne Zwaagman. Zij besloot in 2018 alleen verder te gaan samen met een nieuw bestuur, medisch ambassadeurs en een handvol vrijwilligers. Hart4Onderzoek is het eerste platform dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van aangeboren hart- en vaataandoeningen, zowel nationaal als binnen de EU, samenbrengt met de patiënt.

Samenwerking NMC Advies en H4O

NMC advies ondersteunt H4O onder meer bij de marketing en de totstandkoming van de strategie van de stichting. Naast strategie moeten er natuurlijk ook middelen gemaakt worden. Zoals de animatie die getoond werd bij de lancering van de app Cardiac PATROL en tevens de tweede verjaardag van H4O op 28 maart jl. En de infographic voor medische professionals.

Tweejarig jubileum en lancering Cardiac PATROL

Hotel V Fizeaustraat stelde hun mooie Palm Room beschikbaar voor de genodigden. Een aantal sprekers deed hun verhaal over de nut en noodzaak van de app, de voortgang en activiteiten van H4O en we waren live getuige van een demonstratie van de werking van de app.

Meer informatie of doneren? Ga dan naar www.hart4onderzoek.nl/doneren.

 

Share this post
  , , , ,