Bel vrijblijvend voor meer informatie 06 - 48056222

Uitleganimaties

We weten het eigenlijk allemaal; beelden zeggen veel meer dan woorden. In een kort filmpje kun je veel beter aan je klanten laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Scenario

Voordat we starten met de animatie, is het belangrijk een duidelijk en goed doordacht te scenario te hebben. Zonder vooraf doorgenomen scenario verloopt het proces trager. En kunnen er tijdens en na de oplevering wijzigingen ontstaan die vooraf te voorkomen waren geweest. Hiervoor is een formulier ontwikkeld. Hulp nodig? Neem contact op.

CV NMC Advies

Whiteboardvideo

Voor de animaties gebruik ik verschillende software en tools. Je kunt kiezen uit een zogeheten Whiteboardvideo waarbij de kleuren voornamelijk zwart en wit zijn met af en toe een kleurnuance. Hierbij is het ook mogelijk een video te maken met een krijtbord als achtergrond, een glasboard met een achtergrondkleur wens. In alle gevallen wordt er getekend door een hand. Tevens kun je kiezen uit een vrouwen- of mannenhand. Linker- of rechterhand maar ook of je een hoofdpersoon een vrouwelijk of mannelijk poppetje moet zijn. Alle soorten video’s  kunnen worden ondersteund door voicemail, ondertiteling en muziek. Bij deze software is er ook een ruime keuze aan rekwisieten, situaties en scenes.

Stichting Hart4Onderzoek

Cartoon

Je kunt ook kiezen voor een cartoon, volledig in kleur met bewegende elementen zoals de benen, armen, knipperende oogjes, pratend mondje, etc. Bij de cartoon wordt er niet getekend met de hand maar verloopt het scenario meer als een tekenfilmpje. Ook hier kun je kiezen uit een ouder of jonger persoon, man of vrouw, blank of gekleurde hoofdpersonage. De cartoon kan – evenals bij een Whiteboardvideo worden ondersteund door voicemail, ondertiteling en muziek. En ook hier is een enorme keuze aan rekwisieten, achtergronden en scenes voorhanden. De cartoon is iets goedkoper omdat het minder arbeidsintensief is dan het maken van een Whiteboardvideo.

Cartoon